Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Concentració davant Autobusos de Lleida per exigir la readmissió de 2 treballadors

El sindicat UGT-Terres de Lleida ha convocat avui una concentració a les portes de l’Oficina d’Atenció al Client dels Autobusos de Lleida per exigir la readmissió dels dos treballadors. Tots dos han estat acomiadats de la companyia mentre es trobaven en un procés d’Incapacitat Temporal (IT).

Autobusos 1

La secretària general d’UGT-Terres de Lleida, Núria Solé, ha deixat constància que la manifestació té l’objectiu “d’estar a la vora dels treballadors que se’ls està tractant de manera injusta”. En aquest sentit, ha afegit que “no podem permetre que l’empresa vulgui atemorir als treballadors i aquests vagin a treballar quan realment no estan bé”. La concentració ha estat convocada per la UGT-Terres de Lleida però ha rebut el suport de CCOO de Lleida, així com del Comitè d’Empresa d’Autobusos de Lleida.

“Quan una persona està d’IT, moltes vegades el metge li recomana sortir al carrer, que no es tanqui a casa”, apunta Francisco Morales, president del Comitè d’Empresa d’Autobusos de Lleida. I això és el que han fet aquestes dos persones. Per aquest motiu, des del Comitè d’Empresa demanen la seva readmissió.

Autobusos 2

Finalment, Juan Pio, delegat sindicat d’UGT d’Autobusos de Lleida, ha estat l’encarregat de llegir el manifest en favor dels dos treballadors acomiadats. En ell, s’han mostrat en contra de la sanció, considerant-la “desproporcionada, mal intencionada i amenaçant per a la resta de personal”. Així mateix, exigeixen a l’empresa que no vulneri el conveni en vigor i “readmeti immediatament als dos companys”.

El sindicat i el Comitè d’Empresa no descarten emprendre noves accions de protesta.

Leave a comment