Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Cicle de xerrades de la UGT a l’Hospital Universitari Santa Maria GSS Lleida

La secció sindical d’UGT a GSS (Gestió de Serveis Sanitaris) ha organitzat aquests dies una sèrie de xerrades adreçades als treballadors i treballadores de l’Hospital Santa Maria i altres treballadors del gremi, amb l’objectiu de debatre i resoldre dubtes sobre aspectes que afecten el dia a dia a la feina.

Així, el dijous 9 de març, la infermera Jos Farreny, de Dona Balàfia Associació, va oferir una xerrada per exposar l’aportació de la dona en el món del treball i aclarir què és el que celebrem el 8 de març amb motiu del Dia Internacional de la Dona.

ugt-cicle-xerrades-hospital-santa-maria

Per altra banda, el dijous 23 de març la professora de Medicina Legal, Dra. Rosa Pérez, va analitzar els dubtes que genera l’aplicació de la Llei de Protecció de Dades vers la protecció dels pacients. Amb un gran èxit d’assistència, les xerrades es van celebrar a l’antiga Capella de l’Hospital, en horari de 13.45 a 14.15 hores, per tal d’afavorir la màxima assistència possible entre els torns del personal del centre.

La propera xerrada serà el dijous 6 d’abril, i es comptarà amb la intervenció del consultor en seguretat i salut laboral Manel Fernandez, qui abordarà els diferents models conceptuals d’empresa saludable i les possibilitats de generar entorns de salut en l’àmbit del treball.

Leave a comment