Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Centenars de persones surten al carrer a reivindicar els seus drets aquest Primer de Maig

IMG_2188La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han celebrat aquest dimecres al migdia la tradicional manifestació de l’1 de Maig, que aquest 2019 porta per lema ‘+ drets, + igualtat, + cohesió. Primer les persones!’. Una marxa a la qual s’han sumat centenars de persones qui han volgut reivindicar els seus drets i que en aquesta ocasió ha canviat el seu recorregut. Enguany, s’ha iniciat a la Plaça del Treball i ha finalitzat al Parc de Santa Cecília amb un vermut popular.

José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha fet una crida al nou Govern a que l’aprovació dels pressupostos generals de l’Estat es reflecteixi al territori lleidatà. En aquest sentit, ha recordat la importància d’aquests diners, entre d’altres aspectes, per les males condicions d’algunes carreteres de la demarcació com l’N-240 i l’N-230, una petició llargament reivindicada “que afecta principalment a la salut i la vida dels nostres treballadors dia rere dia”.

Aquest Primer de Maig, primer les persones. I així ho ha volgut fer palès Aguilà quan ha recordat en el seu discurs “que alguns treballadors i treballadores de la demarcació de Lleida tenen feina, un sou, però segueixen sent pobres”. Una situació insostenible que ha de tenir una solució immediata.

Els actes de la jornada festiva i reivindicativa d’aquest Primer de Maig s’han iniciat a les 10.00 hores d’aquest dimecres, amb l’ofrena floral al monòlit de Pablo Iglesias, fundador de la UGT, i un homenatge a les persones jubilades de l’any i a tots aquells que fa 25 anys que formen part del sindicat.

Leave a comment