Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Carta del Comitè d’Empresa de la Residència Comtes d’Urgell de Balaguer

Com a membres del Comitè d’Empresa de la Residència Assistida i Centre de Dia Comtes d’Urgell de Balaguer de titularitat ICASS, volem explicar la situació en la que es troba aquesta residència des que  es va fer la subrogació a la gestora Eulen.

Eulen, en quan va posar el peu a la nostra residència, ha actuat sempre sense comptar amb el comitè d’empresa i sense respectar els treballadors.

61d2932d951bc9ac6029fbfe48bc4b90residencia

Considerem que l’atenció dels padrins, usuaris d’aquest centre, persones fràgils que necessiten ajuda en les tasques diàries, es veurà afectada en la seva qualitat ja que des de l’entrada d’Eulen la plantilla ha disminuït en quasi un 16%. Per tant, per molta voluntat que posem no podem atendre com es mereixen els nostres padrins. Com a conseqüència de tot això ens trobem que alguns es passaran més de quinze hores al llit esperant que algú els alci, per exemple.

Les millores econòmiques que des de fa 20 anys teníem els treballadors, i que creiem consolidades., Eulen ens les vol treure i ens vol deixar amb un sou mínim.  Creiem que la nostra és una professió vocacional i considerem que Eulen no ho valora i només busca un guany econòmic.

Eulen sobrecàrrega al seu personal i impossibilita la conciliació de la vida personal i familiar amb la laboral ja que no respecta els descansos setmanals mínims que marca la llei.

Els nostres padrins no es mereixen ser tractats com a mercaderia, són persones i tinguem en compte que tots arribarem.

 

   El Comitè d’Empresa

                Residència Assistida i Centre de Dia

                Comtes d’Urgell de Balaguer

 

Comments (1)

Montse lozar Sanchezm

Tinc a la meva sogra en aquesta residencia i hem estat molt contens fins ara del tracte que hem tingut i hem vist la dedicacio que ha tingut el personal amb els nos tres padrins ,quand he vingut de visita he marxat ven tranquila saben que deixaba a la padrina en molt bones mans i ella molt contenta per la familiaritat amb la que se la tracte. Si tot aixo s’ha de veure afectat per la nova direccio , yo personalment m’ofereixo pero fer el que calgui pero millorar la situacio en la que ara ens troveu. Teniu el meu suport per el que calgui

Leave a comment