Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Camil Ros: “Volem treballar en millors condicions, tenir un salari digne i viure millor”

UGT-assemblea-primermaig1La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dimarts una assemblea de delegades i delegats per preparar el Primer de Maig. Una jornada que ha comptat amb la participació del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros, qui ha fet una crida a mobilitzar-se i a sortir al carrer demà per reivindicar la importància de les millores socials i la recuperació de drets dels treballadors. “És important que omplim els carrers, ja que només així aconseguirem fer realitat les nostres reivindicacions”, ha apuntat.

Aquest Primer de Maig té un missatge molt clar: ‘+ drets, + igualtat, + cohesió. Primer les Persones!’. És per això que el secretari general de la UGT de Catalunya ha fet una crida al futur Govern de l’Estat a sortir de la crisi com més aviat millor, recuperar els drets perduts i treballar amb dignitat. Ros s’ha mostrat convençut que així serà. I ha afegit: “Volem treballar en millors condicions, tenir un salari digne i viure millor”.

UGT-assemblea-primermaigRos també ha ‘celebrat’ el resultat de les eleccions generals del passat diumenge, explicant que “ha quedat palès que la gent vol diàleg i polítiques socials, i per això han apostat per l’esquerra”. I ha conclòs: “Ara no hi ha excuses per no derogar les reformes laborals i recuperar drets”.

Leave a comment