Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Camil Ros fa una crida a sumar-se a la vaga del 12-D

Camil Ros, el secretari general de la UGT de Catalunya, ha visitat avui Lleida per participar en el Comitè Territorial Ordinari de la UGT-Terres de Lleida, que s’ha celebrat avui dimecres a la Sala Jaume Magre de la ciutat. Durant la sessió s’han tractat diversos temes d’actualitat del sindicat i s’ha constituït el Comitè Territorial.

IMG_5686Ros, durant la visita a Lleida, ha fet una crida a tots els sectors, tan públics com concertats, de la Generalitat a sumar-se a la vaga del 12-D, així com a la societat en general a participar en les diferents mobilitzacions convocades. “Les propostes que s’estan fent des del Govern no s’agafen per cap lloc. Estem disposats a negociar, però d’aquesta manera no”, ha apuntat Ros abans d’entrar al Comitè. També ha demanat al Govern de la Generalitat noves places de la funció pública. En aquest sentit, ha afegit: “La gent envelleix i cal una renovació, gent nova”.

El secretari general de la UGT de Catalunya ha instat també al Govern a aprovar d’una vegada per totes els pressupostos. Així, ha instat al PDeCAT i a ERC a negociar a l’Estat i al PSC i als Comuns a Catalunya, per poder-los tirar endavant. “Ara més que mai, necessitem pressupostos socials i pressupostos amb drets”, ha apuntat

Leave a comment