Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

“Cada dia és 8 de març”

Amb aquest títol la UGT de les Terres de Lleida hem iniciat una campanya per a què les reivindicacions que varen originar una vaga i una multitudinària manifestació el passat 8 de març no quedin en una cosa merament puntual d’un dia a l’any.
 
Per aquest motiu creiem important que la tasca iniciada tingui continuïtat al llarg de tot l’any i ens dugui a un proper 8 de març on totes i tots estiguem més conscienciats per a continuar lluitant per una igualtat real i efectiva entre dones i homes.
cartell cada dia es 8 de març -BRETXA SALARIAL- (2)
Com a propera activitat hem organitzat una Jornada: “LA BRETXA SALARIAL NO ÉS EL QUE PENSAVES” on pretenem reflexionar i debatre sobre les desigualtats salarials de gènere a Catalunya i veure’n les possibles solucions.
 
Aquesta jornada està oberta a tot el teixit social de les nostres Terres de Lleida i especialment als col·lectius de joves, d’entitats feministes o que estiguin treballant des de diversos àmbits en la igualtat entre dones i homes.
 
La igualtat és cosa de totes i tots.
Inscripcions: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfTHXrXGkmPkcRwYj-RwWY6Rt1Zi7Bf8ttdDzPrvnYzafYaRQ/viewform?c=0&w=1

Leave a comment