Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Aturada de dos hores a Lleida el proper 7 de juny davant la precarietat de Correus

Els sindicats UGT, CCOO i CSIF han convocat el proper 7 de juny una acció unitària per acabar amb la precarietat i el desmantellament de Correus. La convocatòria pretén dur a terme una aturada de dos hores per torn de treball la ciutat de Lleida i una manifestació davant de la Subdelegació del Govern de la capital del Segrià, de 13.00 a 15.00 hores.

ugt-correus-Entre les peticions dels col·lectius afectats destaquen: un correu públic amb un finançament suficient; un pla estratègic que retorni el control de l’empresa; 15.000 llocs de treballs estructurals per reforçar la plantilla; un increment salarial per a un col·lectiu mileurista congelat i retallat; i un conveni i acord funcionarial que acabi amb la precarietat i la desregularització actual.

Per tots aquests motius, els tres sindicats han anunciat aturades de dos hores a Lleida per torn de treball. Es recomana que siguin les dos últimes hores en els torns de nit i matí, i les dos primeres en el torn de tarda.

I no sols això, també s’han anunciat concentracions i manifestacions autonòmiques fins al mes de desembre, un dia de vaga general de 24 hores al mes de novembres i dos dies de vaga general al desembre.

‘Mentre no hi ha solucions, hi haurà conflicte i mobilitzacions. Sense salari, treball ni drets, no pot haver-hi projecte!’

Leave a comment