Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Només el 8% dels nous contractes registrats al juny a la demarcació de Lleida són indefinits

ugt-socLes xifres d’atur publicades aquest divendres pel Ministeri de Treball i Economia Social segueix mostrant la temporalitat i l’estacionalitat en la contractació que ve denunciant mes rere mes la UGT-Terres de Lleida. I és que tot i que l’atur encadena quatre mesos consecutius a la baixa a la demarcació de Lleida, dels 20.623 contractes signats aquest mes de juny a la demarcació només 1.752 són indefinits.

És per això que el sindicat reclama posar fi a aquesta precarietat en la contractació, així com que s’apliqui el Salari Mínim Interprofessional (SMI). José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, també recorda “la necessitat de tenir uns convenis col·lectius dignes, que reflecteixin la realitat social i econòmica del país pel que fa als sous de tots els treballadors i treballadores”.

L’atur a la demarcació de Lleida ha caigut aquest mes de juny en 2.262 persones, un descens que situa la xifra total de desocupats en 22.598. Pel que fa als sectors, la xifra d’atur s’ha reduït en tots els àmbits, tot i que principalment al sector serveis.

Leave a comment