Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Assemblea de delegats/des a Lleida per l’Acord Salarial

ÀLVAREZ AFIRMA QUE L’ACORD SALARIAL PER A L’OCUPACIÓ HA DE REACTIVAR LA NEGOCIACIÓ COL·LECTIVA PER A ASSOLIR MILLORES LABORALS

 

El secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, ha presentat avui a Lleida en assemblea de delegats i delegades l’Acord Salarial per a l’ocupació i la negociació col·lectiva. Acompanyat de la secretària general de la UGT a Lleida, Núria Solé, i el secretari d’Organització de l’Avalot, Ángel Flores, Àlvarez ha afirmat que aquest ‘acord ha de permetre la reactivació de la negociació col·lectiva als diferents centres de treball’. En aquest sentit, ha explicar que la ‘negociació col·lectiva’ és la clau per a aconseguir millores laborals, per la qual cosa, cal acabar amb la ‘paràlisi’ que s’ha instaurat en molts àmbits pel que fa a aquest tipus de negociació.

Foto 2

Per tant, la UGT valora positivament aquest acord salarial, però sense renunciar a l’exigència que cal derogar la reforma laboral. “Els resultats de les eleccions d’ahir donen a entendre que el proper govern de l’Estat haurà de derogar aquesta reforma laboral i tornar a les condicions que els treballadors i treballadores han tingut”, ha dit Àlvarez.

L’assemblea també ha servit per explicar proposta de ‘Garantia 55’, o el ‘rescat’ de les persones aturades de més de 55 anys.

Leave a comment