Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Un intern de la presó de Ponent agredeix per enèsima vegada un funcionari del centre

presoUn treballador de la presó de Ponent va resultar ahir dimecres ferit després de ser agredit per un intern del mòdul 5 de l’equipament. El funcionari va rebre dos cops de puny, un al pòmul i l’altre a la boca. És per aquest motiu, que la UGT Presons del Centre Penitenciari de Ponent vol posar de manifest aquesta enèsima agressió i exigeix a la direcció del centre que es facin les denúncies d’ofici pertinents i es prenguin les mesures de seguretat necessàries perquè aquests fets tan greus no es tornin a repetir i no quedin impunes.

Els fets van tenir lloc dimecres al mòdul 5, un dels mòduls de la presó que està confinat després de detectar diversos positius de Covid-19. Treballadors de l’equipament detecten que dos interns que vivien en la mateixa cel·la manifestaven símptomes d’haver ingerit algun tipus de beguda alcohòlica (fruita fermentada, que fabriquen els mateixos interns amb pomes). Tots dos van causar problemes de seguretat a la presó, mostrant-se desafiants i desobeint les ordres dels funcionaris. Va ser aleshores quan ull d’ells va agredir un dels treballadors, donant-li un cop de puny al pòmul, i un altre a la boca.

UGT Presons assegura encara que des de la Secretaria de Serveis Penitenciaris es negui de manera sistemàtica les agressions per tal de rebaixar les estadístiques, “ningú pot negar que aquestes situacions estan augmentant de manera exponencial a la presó de Ponent”, apunta Alejandro, delegat de la UGT-Presons del Centre Penitenciari de Ponent. És per això que el sindicat reclama posar fi a aquestes situacions i garantir la seguretat i la integritat de tota la plantilla.

Leave a comment