Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Acord per als treballadors del Transport Sanitari

Els representants dels treballadors de la UGT del sector del Transport Sanitari han anunciat que després d’una dura negociació s’ha arribat a un acord amb l’empresa. “Els treballadors del Transport Sanitari Urgent recuperaran les 48 hores de presència que se’ls hi havien pres il·legalment; i els treballadors del Transport Sanitari No Urgent aconseguiran la restitució dels calendaris per les reorganitzacions amb ànim de lucre de l’empresa”. Així ho ha explicat Ramon Vilella, secretari de Transport Sanitari d’UGT Catalunya.

ambulanicia-ugt“És inviable que els treballadors no puguin recuperar les hores que tenien mantingudes en el temps, ja que afecta a l’estabilitat econòmica de les famílies”, apunta Vilella. I afegeix: “Tampoc podem permetre que als nostres treballadors se’ls canvi l’horari d’un any per l’altre per motius productius sense negociar-ho amb ells ni establir cap tipus d’acord”.

“No ha estat fàcil. Han estat uns mesos de lluita, de preparar tot el procés judicial, reunions amb jurídics de la UGT, amb la inspecció de treball, trucades als afectats…”, expliquen en un comunicat, però finalment “l’empresa s’ha sentit contra les cordes i just la nit abans ens truquem per suspendre el judici temporalment i buscar un acord”.

Vilella ha explicat que aquesta situació que es vivia fins fa uns dies a la demarcació de Lleida afectava uns 240 treballadors de les comarques de la Noguera, Segrià, Segarra, Urgell, Garrigues i el Pla d’Urgell.

Leave a comment