Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La plantilla de recollida d’escombraries de la Noguera convoca vaga indefinida a partir de dilluns

vaga-indefinida-escombraries-noguera

La plantilla de recollida d’escombraries de la Noguera i l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas (FCC) no han arribat avui divendres a cap acord després de la mediació prevista amb el Departament de Treball. Per tant, la quinzena de treballadors afectats han convocat, tal com estava previst, una vaga indefinida a partir del proper dilluns, dia 11 de novembre.

“L’empresa ens ha proposat una mena d’acord i ens ha posat diners sobre la taula, però no ho hem acceptat en considerar-ho insuficient”, ha explicat Bea Bonilla, secretària general de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida. Posteriorment hem demanat al Consell Comarcal de la Noguera, part de la solució i del problema d’aquest conflicte, que “fessin un esforç per garantir que abans del 2022 es tingués un conveni millorat, però s’hi han negat. Estem molt decebuts”.

Bea Bonilla també ha explicat que durant la reunió ha impugnat els serveis mínim de la recollida de brossa -que són del 50%-, en considerar-los abusius perquè no són un servei essencial.

Ara els treballadors començaran dilluns la vaga indefinida, a l’espera de trobar la millor solució per desbloquejar aquesta situació. S’espera que el proper dimecres se celebri una nova mediació amb el Departament de Treball per poder continuar negociat.

Leave a comment