Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Dos dies de vaga a les oficines de BBVA a Catalunya contra l’ERO que planteja l’empresa

ugtlleida-ero-bbva-vaga-25052021Després de diverses concentracions reivindicatives en contra de l’ERO que planteja BBVA a la seva plantilla, quasi la totalitat de treballadores i treballadors de l’empresa a Lleida s’han sumat aquest dimarts i dimecres a les dos jornades de vaga convocades pels sindicats. Cal recordar que si es fa efectiu finalment l’ERO presentat, 84 treballadors de la demarcació de Lleida es quedarien a l’atur; quasi 1.200 persones a nivell de Catalunya.
Després de dos concentracions estàtiques convocades arreu del territori espanyol, la plantilla ara ha organitzat dos dies de vaga (dimarts 25 i dimecres 26 de maig) a les oficines de Catalunya per dir prou a aquesta “agressió salvatge cap al personal”, explica AnnaLo López, secretària d’Organització de la UGT-Terres de Lleida. És per això, que durant aquest dimarts i dimecres totes les oficines bancàries de BBVA es troben tancades al públic.
Així mateix, durant el matí de dimarts, treballadors i treballadores de BBVA han empaperat algunes oficines de Lleida ciutat (Rambla de Ferran, Balmes, Lluís Companys, Pardinyes…) i demà dimecres se sumaran a la concentració convocada a Barcelona per continuar amb la reivindicació.

Leave a comment