Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT-Terres de Lleida i CCOO de Lleida fan una crida a la mobilització el proper 1 de Maig

Els sindicats UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han fet una crida a la població a mobilitzar-se el proper 1 de Maig. Sota el lema ‘Ara ens toca a nosaltres: igualtat, millor ocupació, salaris més alts i pensions dignes’, han animat a dones, pensionistes, mares, pares, avis, treballadors del sector públic i privat, aturats… a sumar-se a les concentracions previstes per aquesta jornada reivindicativa. L’objectiu és dir prou als greus problemes laborals i socials que es viuen en l’actualitat.

IMG_4388El secretaria general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà, i la secretària general de CCOO Lleida, Cristina Rodríguez, han presentat la propera manifestació del dia 1 de Maig, que tindrà lloc a partir de les 12h. Des de la Plaça del Treball de Lleida.

Aguilà ha afirmat que “la mobilització és l’únic instrument per a canviar la situació i capgirar l’ordre de les coses”. En aquest sentit, ha animat a la societat en general a no abaixar la guàrdia i seguir lluitant. “Hem de parlar de les pensions, i tothom -avis, pares, mares, nèts- han de sortir al carrer”, i ha afegit: “Cal tombar la reforma de les pensions del 2013 impulsada pel PP. Hem de dir prou”.

Però no sols això. Aguilà també vol que es parli d’igualtat. “Aquest 1 de Maig és de les dones. Hem d’aconseguir acabar amb la bretxa salarial i amb el masclisme. Igual feina, igual sou”. I també ha apuntat: “hem de parlar de 1.000 euros com a salari mínim per conveni. Exigim millores salarials i derogar la reforma laboral. Tenim encara un percentatge massa elevat d’atur per als joves. Per tant, sortim l’1 de Maig per defensar els serveis públics”. Finalment, Aguilà ha volgut fer èmfasi en el fet que a Lleida es necessiten millors infraestructures per poder seguir creixent.

 

Leave a comment