Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT-Terres de Lleida es mobilitza a Lleida per reclamar més llocs de treball dignes, millors salaris i l’increment de les pensions

La UGT-Terres de Lleida, conjuntament amb CCOO, ha convocat aquest dijous al migdia una concentració a les portes de la COELL, la Confederació d’Organitzacions Empresarials a Lleida, per protestar contra l’ocupació, els salaris i les pensions i exigir el desbloqueig dels convenis col·lectius. En la mobilització, hi han participat una seixantena de persones.

ugt protesta coell

La secretària d’organització de la UGT-Terres de Lleida, Demelsa Mateos, ha explicat que la protesta d’avui té un objectiu clar: “La defensa dels drets dels treballadors”. En aquest sentit, ha afirmat que “és indignant veure com el IPC puja 3,5 punts i les pensions només el mínim legal del 0,25”. Per aquest motiu, assegura que des del sindicat s’està fent tot el possible per aconseguir uns salaris dignes i per evitar que la gent que treballa no pugui arribar a final de mes.

“Cada dia el preu de la llum, el gas i l’aigua està més alt, i els nostres sous són els mateixos. Arribarà un dia que no podrem seguir endavant”, comenta. La UGT continua exigint la derogació de la reforma laboral, que ha significat un pas enrere pel que fa a la negociació col·lectiva.

Abans de finalitzar l’acte, els dos sindicats han llegit un manifest conjunt relacionat amb la protesta d’avui #Alcarrer23Febrer i que és l’inici d’un seguit d’accions que s’aniran repetint d’aquí a l’1 de Maig, per tal de reivindicar els drets dels treballadors.

Leave a comment