Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida trasllada temporalment la seva activitat a la Llotja

firma-contracte-llotja-ugtlleidaDesprés dels últims incidents registrats a l’edifici dels sindicats –el passat 21 de maig va caure al carrer una planxa de vidre des de la vuitena planta-, la UGT-Terres de Lleida s’ha vist en l’obligació d’abandonar l’equipament i buscar un nou emplaçament d’urgència. És per això, que en breu el sindicat es desplaçarà de forma temporal al Palau de Congressos La Llotja de Lleida.

Paco Cerdà, regidor de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lleida, i Núria Solé, secretària d’Organització de la UGT de Catalunya, han signat aquest dimarts a la tarda l’acord de lloguer del nou espai que ocuparà el sindicat, qui disposarà de diversos despatxos a La Llotja i d’un més a Mercolleida.

“Es tracta d’un canvi temporal, fins que puguem tenir l’emplaçament definitiu: l’antic edifici de l’INSS (Institut Nacional de la Seguretat Social), a Prat de la Riba”, ha explicat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida. I ha afegit: “Esperem que sigui ben aviat i que aquesta situació es resolgui de la millor manera possible”.

Leave a comment