Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida tanca un any molt complicat, amb l’esperança de la recuperació per l’any 2021

ugt-esmorzar-nadal-2020La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dilluns el ‘tradicional’ esmorzar de Nadal. Una trobada atípica, respectant totes les mesures de protecció i seguretat fixades arran de la pandèmia de la Covid-19, que ha servit per fer balanç d’aquest any 2020 que ja acaba i fer previsions per l’any vinent.

José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha reconegut que ha estat un any molt dur, “que ha marcat un abans i un després en les nostres vides; que ha fet trontollar estructures que pensàvem que eren fortes i que ha afectat principalment a la classe treballadora”. I no sols això, segons els experts, el 30% dels treballadors i les treballadores que ara estan afectats per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO) podrien veure’s afectats en els propers mesos per un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO), el que suposaria un augment considerable de les dades d’atur de la demarcació.

Però tot i les males xifres registrades, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida s’ha mostrat optimista de cara al 2021. En aquest sentit, espera que sigui un any “favorable i tranquil·litzador”, que permeti recuperar la situació econòmica, sanitària i social que teníem abans del 13 de març de 2020.

La trobada també ha servit per presentar la nova Comissió Executiva que acompanyarà a José Luis Aguilà durant els propers quatre anys de mandat. Amb ell, estaran Annaló López, secretària d’Organització; Ramon Moreno, secretari de Política Social i Ocupació; Mª Lluïsa Ausàs, secretària de la Dona i Polítiques d’Igualtat; i Amparo Vidal, secretària d’Acció Sindical i Formació. Un equip que té molta feina, però també moltes ganes d’aconseguir els objectius fixats.

Leave a comment