Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida exigeixen signar urgentment el conveni de Comerç de Lleida

rebaixesEls sindicats majoritaris han enviat una carta formal a la Federació de Comerç de Lleida exigint que, després de més d’un any llarg de pandèmia, durant el qual es van paralitzar les negociacions per signar el conveni col·lectiu de Comerç de Lleida, tenint conseqüències directes per les persones treballadores del sector, es reprenguin les reunions i s’arribi a un acord com més aviat millor.

L’escenari camina cap a una recuperació de la normalitat i l’activitat empresarial, és per això, que tant UGT-Terres de Lleida com CCOO Lleida considerem que ara “toca complir amb les plantilles” i activar de nou les negociacions. Ambdós sindicats volen que la Patronal recondueixi la seva postura i accepti l’última proposta posada sobre la taula. Un conveni que tindria una vigència de dos anys (2020-2021), amb un increment salarial per l’any 2020 equivalent a les taules salarials del 2019, i un increment del 2% per l’any 2021 amb efecte des de l’1 de gener de 2021 i amb l’abonament de totes les diferències salarials abans del 31 de desembre de 2021.

Els indicadors econòmics i les previsions marquen una reactivació de l’economia, i per tant, de l’activitat i el consum. També s’estan eliminant totes les mesures de restricció de la mobilitat de persones, és per això, que els dos sindicats consideren que la dilació en el temps de la firma del conveni propiciarà un clima d’inestabilitat laboral i comportarà que els treballadors i treballadores del sector Comerç de la demarcació de Lleida tornin a mobilitzar-se.

Leave a comment