Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida torna a prendre els carrers per celebrar el Primer de Maig

ugt-primer-maig-manifestacio-01052022La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida ha celebrat aquest diumenge el seu Primer de Maig, una jornada festiva i reivindicativa que ha tornat a prendre els carrers, després de la relaxació de la majoria de les mesures de la Covid-19.

La tradicional manifestació, que es recupera després de tres anys, ha arrencat de la Plaça del Treball, i ha transcorregut pel carrer Príncep de Viana, l’avinguda de Prat de la Riba i pel carrer Sant Martí, per acabar el seu recorregut a la Seu Vella de Lleida amb la lectura dels parlaments. En aquesta ocasió, a més dels tradicionalss discursos dels secretaris generals, també ha comptat amb la representació de cinc sectors que reflecteixen la situació més complicada de la realitat que vivim: educació, sanitat, jubilats, indústria i comerç/serveis.

José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha fet una crida a continuar la reivindicació, sortir al carrer i lluitar pels drets de totes les treballadores i treballadors. I també per situar a Lleida al mapa, i convertir-se en un referent dins el territori català.

La primera jornada del Primer de Maig post pandèmia ha reunit més de 500 persones, en un acte que ha finalitzat amb un vermut popular als peus de la Seu Vella.

photo1651411552Homenatge als afiliats i afiliades
La jornada festiva s’ha iniciat ja a primera hora del matí, amb una ofrena floral al monument de Pablo Iglesias, ubicat als Camps Elisis de Lleida, fundador del sindicat UGT.

Un acte que ha servit també per fer un reconeixement a les persones que porten més de 25 anys afiliades al sindicat, així com per homenatjar a tots aquells afiliats i afiliades que es jubilen enguany.

Leave a comment