Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida apropa les modificacions en la reforma laboral arreu del territori lleidatà

photo1648465894La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dilluns una nova assemblea informativa amb delegats i delegades per informar-los de primera mà sobre els canvis en la reforma laboral. En aquesta ocasió, la sessió s’ha celebrat a Tàrrega i hi ha participat una trentena de persones. Amb aquestes accions arreu del territori, el sindicat busca apropar-se als seus delegats i delegades ubicats per altres comarques de les Terres de Lleida.
José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha estat l’encarregat d’obrir la sessió. Durant la seva intervenció, ha explicat que “tot i que la reforma no s’ha modificat com a nosaltres ens agradaria, sí que ha permès arribar a un acord amb les tres parts més importants: amb la part empresarial; amb l’administració; i amb els sindicats majoritaris als centres de treball, per poder consolidar una normativa que afavoreixi a tots els treballadors i treballadores”.
Seguidament, Núria Gilgado, secretària de Política Sindical de la UGT de Catalunya, ha posat sobre la taula els canvis en la reforma laboral, per posar en situació als allí presents i ha obert un torn de preguntes per ajudar als delegats i delegades del sindicat a resoldre les diferents situacions que poden trobar-se a les respectives empreses.
Finalment, Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya, ha afirmat que les modificacions en la reforma laboral “ens donen pes com a organització dins les empreses a l’hora de negociar condicions laborals i salarials. I no sols això, també suposen increments salarials molt importants per la classe treballadora”.

Leave a comment