Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

El Ple de la Paeria accepta la moció d’UGT d’internalitzar els serveis de zona blava, dipòsit municipal i grua

jordi-tena-mocio-zona-blava-municipalitzar-28052021La UGT-FeSMC de les Terres de Lleida i CCOO Lleida han presentat aquest divendres una moció al Ple de la Paeria del mes de maig per a la internalització dels serveis públics d’aparcament regulat, dipòsit municipal de vehicles i grua. La moció ha estat aprovada amb un ampli consens, ja que s’hi han sumat 25 dels 27 regidors.

El Comitè d’Empresa d’Estacionamientos y Servicios S.A.U. (EYSA), encapçalat per Jordi Tena, delegat de la UGT-Terres de Lleida, es posa a partir d’avui a disposició de l’equip de Govern de la Paeria per treballar conjuntament per fer possible aquest canvi de model.

L’experiència ha demostrat que la forma econòmicament i socialment més justa, com també la més transparent i accessible al control directe del Consistori és la gestió directa. Els dos sindicats aposten per revertir la situació, amb l’objectiu de garantir que els veïns i les veïnes de Lleida comptin amb unes determinades prestacions per part de l’Ajuntament.

Cal recordar que en l’anterior mandat, el PSC juntament amb ERC-Avancem van acordar la no renovació de la concessió, un cop expirada la mateixa. I no s’ha acomplert aquesta decisió. I no podem oblidar l’absoluta indefinició del futur laboral dels treballadors i treballadores de l’empresa concessionària, ressentint-se alhora la qualitat de la prestació del servei. És per això, que la plantilla exigeix una resposta clara i contundent de la situació dels seus llocs de treball i les condicions laborals.

Leave a comment