Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida, present a Madrid per reclamar més freqüències de l’Avant entre Lleida i Barcelona

ugt-madrid-reunio-avant-plataforma-03032022El sindicat UGT, juntament als representants de les principals institucions de Lleida (Ajuntament de Lleida, Diputació, Delegació del Govern a Lleida, Subdelegació del Govern a Lleida), així com dels representants de la societat civil lleidatana (CCOO, Federació d’Associacions de Veïns de Lleida i la Plataforma d’usuaris habituals dels trens Avant) han viatjat aquest dijous a Madrid per continuar reivindicant les freqüències prepandèmia del servei Avant entre Lleida i Barcelona.

ugt-madrid-reunio-avant-plataforma-03032022-1La trobada amb la secretària general de Transport i Mobilitat, María José Rallo, ha servit per seguir reclamant la dotació de places AVE a preu Avant en trens amb parada a la ciutat, així com bitllets i abonaments més assequibles i flexibles. Per la seva banda, el Ministeri de Transports, Mobilitat i Agenda Urbana s’ha compromès a fer aquesta millora al servei i estudiar altres reclamacions plantejades.

El secretari de Política Social i Ocupació de la UGT-Terres de Lleida, Ramon Moreno, ha posat sobre la taula la importància de l’ús del tren, “no solament per l’efecte vertebrador, sinó perquè volem que sigui realment un mitjà de transport a l’abast de tothom, i sobretot de la classe treballadora”. En aquest sentit, ha recordat que “molts dels desplaçaments no són per oci, sinó per salut o per treball, i cal que el tren sigui accessible i el més còmode possible per a les persones del territori“.

Leave a comment