Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida llença una iniciativa solidària per ajudar a les persones més afectades per la Covid-19

reunio-empresaris-14052020Són dies durs per a molta gent. El tsunami de la Covid-19 deixarà moltes seqüeles en les famílies lleidatanes, i en la seva economia. És per això que la sortida d’aquesta crisi necessita l’aportació de tothom. I des de la UGT-Terres de Lleida, a més de l’esforç extra que estem realitzant durant aquests últims mesos per donar la millor resposta als treballadors i treballadores que s’han quedat a l’atur o estan afectats per un Expedient de Regulació Temporal d’Ocupació (ERTO), ara volem afegir el nostre granet de sorra solidari.

El sindicat llença una iniciativa solidària a totes les empreses de la demarcació per recaptar aliments, així com altres materials i productes que puguin necessitar les persones més vulnerables. I és que, per exemple, el Banc dels Aliments de Lleida calcula que a partir del mes de juny no tindrà suficient estoc per garantir que totes les persones necessitades puguin rebre productes de primera necessitat. És per això que fem una crida a què les empreses -majoritàriament d’alimentació- que disposin de productes que puguin malbaratar-se o tinguin molt estoc a què puguin fer una donació, i entre tots pal·liar de la millor manera els danys d’aquesta pandèmia.

La iniciativa es va donar a conèixer dijous als i les empresàries lleidatanes, després de la trobada virtual entre la UGT-Terres de Lleida i representants de la Cambra de Comerç, Pimec, Afrucat, COELL, FECOM i Ap! Lleida per conèixer la realitat de les empreses. Una reunió que va servir per posar en relleu la greu situació econòmica que viuen moltes companyies lleidatanes i la gran preocupació de la majoria de sectors per tirar endavant amb els seus negocis.

Aquesta iniciativa solidària neix arran d’una trobada telemàtica del sindicat amb diverses entitats lleidatanes (Creu Roja, Banc dels Aliments, Càritas i Arrels-Sant Ignasi) per conèixer la realitat social que viu la ciutadania. Un encontre que va posar sobre la taula l’important creixement del nombre de persones que cada dia més necessiten el suport d’alguna entitat per poder tirar endavant. I no sols alimentari, sinó també econòmic per poder pagar els subministraments bàsics.

La iniciativa també es farà extensiva la propera setmana a tots els delegats i delegades de la UGT-Terres de Lleida perquè aquests facin arribar als directius de la seva empresa aquesta necessitat social i puguin sumar-se a col·laborar.

Leave a comment