Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

L’hora del planeta 2021

hora-planetaLa UGT s’ha sumat, un any més, a la iniciativa de WWF: l’hora del planeta, en la seva edició 2021. Aquesta iniciativa global d’àmbit planetari és una crida a l’acció col·lectiva en la lluita contra el canvi climàtic a través del compromís i la mobilització ciutadana, estalviant i utilitzant l’energia de manera més eficient.

Un senzill gest que va néixer l’any 2007 a Sydney de forma simbòlica per a reivindicar la situació d’emergència climàtica del nostre planeta i que amb el temps s’ha articulat com un creixent moviment mundial per al nostre planeta.

Centenars d’organitzacions, inclosa la nostra, i milions de persones de tot el món portem anys participant-hi. Per això, des de la UGT de Catalunya us animem a donar difusió i a participar, en la mesura que us sigui possible, en aquest acte que consisteix a apagar els llums durant una hora i que enguany tindrà un escenari de manifestació virtual, on milions de persones a tot el món ens unirem dissabte 27 de març entre les 20.30 hores i les 21.30 hores per a apagar els llums i actuar!

Per obtenir més informació podeu consultar aquest enllaç: https://www.horadelplaneta.es/

Leave a comment