Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida exigeix aquest 25-N a les administracions i als homes ser part implicada en l’erradicació de les violències masclistes

ugt-lleida-25N-concentracioLa UGT-Terres de Lleida s’ha concentrat aquest dijous, dia 25 de novembre, al hall de la segona planta de l’edifici de la Llotja per rebutjar tota violència de gènere, en el marc del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència contra les Dones.

“Un acte que repetim llastimosament any rere any, perquè aquesta xacra no acaba; sinó al contrari, cada dia està més palesa entre la societat. I no sols parlem de ‘macroviolències’, que potser són les més escandaloses, sinó que també volem erradicar les ‘microviolències’, emmarcades en un acudit ofensiu, un comentari o una mirada maliciosa”, apunta Ramon Moreno, secretari de Política Social i Ocupació de la UGT-Terres de Lleida.

És per això que la UGT-Terres vol fer un pas més en l’erradicació de les violències masclistes, i fa una crida a les administracions perquè aquestes actuïn amb més contundència. I no sols això, el sindicat també busca la implicació dels homes en aquesta lluita, ja que ells també han de denunciar i posar de la seva part per erradicar la violència vers les dones.

Leave a comment