Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida denuncia a Grupo Jorge pel greu risc de contagi per coronavirus dels seus treballadors i treballadores

industrias_carnicas_UGT_FITAG

La UGT-Terres de Lleida ha denunciat recentment a Grupo Jorge per les greus irregularitats que s’estan registrant a l’empresa durant la declaració de l’Estat d’Alarma a conseqüència del covid-19, i que posa en risc la salut dels seus treballadors i treballadores. En aquest sentit, Grupo Jorge no respecta les mesures de seguretat fixades pel Govern per prevenir possibles contagis per coronavirus. “En aquesta empresa les persones que hi treballen encara avui estan amuntegats i no respecten el metre i mig de distància fixat pel Govern”, ha explicat Xavier Perelló, secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida.

En aquest sentit, Perelló assegura que des del minut u que entren a les instal·lacions no guarden les distàncies reglamentàries. “Només entrar els hi prenen la temperatura i allí ja estan uns al costat dels altres. Al vestuari passa el mateix, no té les dimensions adequades, i estan tots atapeïts”, apunta Perelló. I afegeix: “El mateix passa a la zona de treball i a les zones de descans, no es respecten les distàncies mínimes fixades”.

Des del sindicat es recomana evitar aquestes situacions i prevenir així possibles contagis. És per això, que proposen a Grupo Jorge que l’entrada a l’empresa i l’accés als vestuaris es faci de forma escalonada i per torns, amb l’objectiu d’evitar fer créixer el nombre de persones infectades.

 

Leave a comment