Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida celebra el seu segon comitè territorial ordinari

ugt-segon-comite-ordinari-12012023La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dimecres el seu segon comitè territorial ordinari, per fer balanç de la tasca realitzada durant l’any 2022 i afrontar els reptes de treball per a l’any que arrenca. L’acte ha tingut lloc a l’Auditori Joan Oró del Parc Científic i Tecnològic Agroalimentari de Lleida. En aquesta trobada hi ha participat un total de 44 persones, que suposen quasi un 64% del total dels delegats i delegades de la UGT al territori.

José Luis Aguilá, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, ha iniciat l’acte fent un homenatge a Nicolás Redondo, secretari general del sindicat del 1976 al 1994, que va morir el passat 4 de gener. “Un sindicalista singular i un element fonamental en la transició política del nostre país, aconseguint dur a terme la vaga general contemporània més important que hem tingut mai. Sempre defensor dels drets de la classe treballadora”, segons l’ha definit Aguilá.

Aquest 2022, la UGT-Terres de Lleida ha organitzat diverses mobilitzacions al llarg de l’any per revertir situacions que estaven bloquejades, com és el cas de les protestes a educació, Correus, sanitat, comerç, Autobusos de Lleida i el metall, entre d’altres. Així mateix, també s’han signat més de 15 nous convenis, que han millorat la situació econòmica i laboral de molts treballadors de la nostra demarcació.

Pel que fa a la formació, s’han convocat més de 1.000 hores de formació, en les quals hi ha participat més de 500 persones al territori. I finalment, entre d’altres accions, a principis d’anys es va treballar de valent per modificar la reforma laboral, una fita molt important que ha permès reduir en tres models la contractació al nostre territori.

Leave a comment