Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FICA de les Terres de Lleida signa el nou Conveni d’Indústria de la Fusta que millorarà el salari dels treballadors

signatura-conveni-fusta-09102020La UGT-FICA de les Terres de Lleida ha signat recentment el nou Conveni d’Indústria de la Fusta a la demarcació de Lleida, després de diversos mesos de negociacions. Un acord que arriba en un moment complicat, i en mig d’una important crisi social i econòmica, que permetrà millorar les condicions laborals dels treballadors i treballadores del sector.

Entre els beneficis més importants destaca per l’any 2019, un increment salarial del 2% -amb efectes des de l’1 de gener de 2019-; un increment salarial del 2% també pel 2020 -amb efectes des de l’1 de gener de 2020-; i l’acumulació del permís per cura del lactant. Amb aquest nou conveni, els permisos i llicències passen a iniciar-se en dia laborable i amb un mínim de dies laborables; i també es contempla que a més de les visites mèdiques a la Seguretat Social, es retribueixin les visites realitzades en assegurances mèdiques contractades per la persona treballadora, sempre que estiguin justificades.

“Des de la UGT-FICA estem molt contents de l’acord assolit i volem agrair l’esforç realitzat tant per part de les persones treballadores, com per les empreses del sector, per tal d’arribar a la signatura d’aquest conveni, en aquests moments tan complicats que estem vivint arran de la pandèmia”, han apuntat des del sindicat.

L’objectiu de la UGT és continuar treballant en aquesta línia i seguir aconseguint nous beneficis laborals i socials per a tots els treballadors i treballadores, i més en un moment de crisi com el que vivim avui en dia.

Leave a comment