Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FICA de les Terres de Lleida agraeix la predisposició de NeoElectra davant la crisi de la covid-19

ImprimirEl grup empresarial NeoElectra ha donat recentment material sanitari a l’Hospital de la Val d’Aran en el marc de la campanya #JoActuo. I no sols això, també ha reconegut la tasca de tots i totes les treballadores de la companyia i ha implantat des del primer moment les mesures de seguretat adients per prevenir possibles contagis de coronavirus. Unes mesures que la UGT-FICA de les Terres de Lleida aplaudeix i que han permès garantir una seguretat i protecció de tot el personal que avui dia continua treballant.

La UGT-FICA de les Terres de Lleida, mirant pels treballadors i treballadores de l’empresa, ha agraït a NeoElectra aquest reconeixement i ha plantejat a la companyia la possibilitat de premiar a la plantilla amb una prima salarial. Un increment salarial que ja s’ha fet efectiu en altres empreses de la demarcació de Lleida.

La donació de NeoElectra a l’Hospital de la Val d’Aran ha consistit en mascaretes, bates i guants, amb l’objectiu de dotar a totes les persones que hi treballen amb els Elements de Protecció Individual (EPI) adients, en uns dies en què es fa palesa l’escassetat d’aquests materials, bàsics per prevenir el contagi per coronavirus.

Leave a comment