Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

UGT-FICA desmenteix que s’hagi arribat a cap acord en l’aprovació d’un protocol de seguretat per a la campanya de la fruita

pressecUGT-FICA de Catalunya nega que hagi arribat a cap acord sobre les mesures per a garantir la seguretat en la campanya de la fruita, tal com va assegurar aquest dimecres al vespre el Govern de la Generalitat. A la reunió telemàtica mantinguda aquest dimecres només es va presentar un esborrany per poder negociar en els propers dies i queda pendent la convocatòria d’una nova reunió per acordar el protocol d’acord amb les aportacions que es facin.

Des del nostre sindicat sempre hem lluitat per garantir la salut de les treballadores i els treballadors del camp, com perquè el transport dels temporers i el seu allotjament es faci amb totes les garanties. Per tant, no signarem cap protocol que posi en risc la seguretat i la salut dels treballadors i les treballadores només per salvar la temporada. No podem exposar les treballadores i els treballadors a possibles contagis.

Leave a comment