Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida fa balanç de l’any 2021 durant el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació

UGT-Lleida-esmorzar-nadal-14122021-1La UGT-Terres de Lleida ha celebrat aquest dimarts el tradicional esmorzar de Nadal amb els mitjans de comunicació, per fer balanç de l’any que en breu finalitza i encarar un 2022 de la millor manera possible. L’acte ha comptat amb la participació del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros; el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà; i el secretari de Política Social i Ocupació de la UGT-Terres de Lleida, Ramon Moreno.

Camil Ros ha aprofitat l’acte per analitzar el panorama actual que vivim. En aquest sentit, ha parlat no solament de crisi econòmica i sanitària, sinó també de crisi de producte i de crisi energètica. “Dos nous factors que entren en joc i que dificulten si més no la sortida d’aquesta crisi que no arriba, principalment de les famílies més vulnerables”, ha apuntat.

El màxim dirigent de la UGT de Catalunya ha avançat també, a l’espera que al gener es fixi el Salari Mínim Professional a 1.000 euros, que la seva formació no acceptarà que algunes empreses no l’apliquin, siguin quins siguin els seus arguments.

UGT-Lleida-esmorzar-nadal-14122021-2Per la seva part, José Luis Aguilà ha volgut fer una radiografia de les diferents concentracions i mobilitzacions que s’han dut a terme a Lleida durant aquest 2021 i ha aprofitat l’acte amb els mitjans de comunicació per reclamar un Centre Penitenciari de Ponent -un equipament construït als anys 60- adaptat a les necessitats del segle XXI, més sostenible i segur tant per als interns com per als mateixos funcionaris; un nou espai adequat a les novetats en matèria d’arquitectura penitenciària. “La presó de Lleida és l’únic centre antic que queda a Catalunya. La resta han estat tancats o bé reformats”, ha recordat.

Aguilà ha finalitzat la seva intervenció desitjant “que el 2022 sigui millor del que esperem, perquè a dia d’avui no pinta massa bé”.

Leave a comment