Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Els treballadors d’EYSA anuncien mobilitzacions si no es remunicipalitza el servei de zona blava i grua de Lleida

zona-blavaEl comitè d’empresa d’Estacionamientos y Servicios S.A.U (EYSA), format per representants d’UGT i de CCOO, ha decidit per majoria -39 vots a favor, 1 en contra- en l’assemblea general celebrada aquest dimarts exigir a la Paeria la remunicipalització del servei de zona blava, grua, dipòsit i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Una assemblea que arriba després que el comitè d’empresa s’hagi reunit ja dues vegades amb el nou Govern de la Paeria i se’ls hagi informat que no és possible dur a terme aquesta petició.

“El Consistori argumenta que la situació econòmica de l’Ajuntament no permet prendre aquesta decisió en aquests moments. No obstant, cal recordar que mentre ERC i el Comú de Lleida van estar a l’oposició es van omplir la boca parlant de remunicipalització dels serveis públics”, expliquen des del comitè d’empresa d’Estacionamientos y Servicios S.A.U. “No ens convencen aquestes excuses que ens donen i ens sentim molt molestos. No entenem que ara que aquesta decisió està a les seves mans, no la preguin”, apunten.

És per això, que després de l’assemblea d’aquest dimarts, en la qual la majoria dels treballadors i treballadores van decidir lluitar per a que aquesta remunicipalització del servei es faci efectiva, no es descarten futures mobilitzacions.

Cal recordar que els sindicats van presentar el passat mes de juny una denúncia contra el plec de condicions del concurs convocat a l’Ajuntament de Lleida per a la concessió del servei de zona blava, grua, dipòsit i gestió dels punts de càrrega per a vehicles elèctrics. Una queixa que va ser estimada pel Tribunal Català de Contractes i que va obligar a aturar el concurs.

Leave a comment