Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida treballa per evitar l’acomiadament de 260 treballadors de l’empresa Sada de Lleida

sadaL’empresa de l’escorxador de pollastres Sada de Lleida, ubicada al polígon El Segre de Lleida, va presentar ahir dilluns un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) d’extinció de tota la plantilla; una decisió que afectaria les 260 persones que hi treballen.

L’empresa al·lega pèrdues milionàries en els darrers anys –tot i els més de dotze milions invertits recentment-, encara que la UGT-FICA de les Terres de Lleida considera que aquesta decisió podria formar part d’una “venda encoberta” per traspassar l’empresa sense personal. En aquest sentit, Xavier Perelló, secretari general de la UGT-FICA de les Terres de Lleida, ja ha avançat que el sindicat treballarà el que faci falta per lluitar pels llocs de treball.

Perelló també ha exigit a l’empresa els documents que demostrin aquestes pèrdues, tot i que afegeix: “Ens temem que podem trobar-nos davant d’un possible frau, amb l’objectiu de vendre la planta més barata a algun possible comprador”.

Aquest mateix dimarts hi ha previstes diverses assemblees per informar de la situació als treballadors de l’empresa i no es descarta fixar un calendari de mobilitzacions per protestar contra aquesta decisió, que deixaria sense feina 260 treballadors.

Sada és una de les empreses més antigues de la ciutat de Lleida amb més de 70 anys d’història.

Leave a comment