Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Reunió del sindicat UGT-Terres de Lleida per solucionar la manca d’efectius per cobrir la Rua de Carnestoltes de Lleida

El dia 31 de gener de 2018, la Prefectura de la Guàrdia Urbana de Lleida ha reunit als sindicats representatius i no representatius per tal d’intentar aclarir la manca d’efectius per cobrir la Rua de Carnestoltes.

Des de UGT volem manifestar que les notícies publicades recentment no són del tot certes ja que, algun sindicat culpa de la mancança de voluntaris per cobrir aquest servei extraordinari a la pujada del preu de l’hora extra que segons ells és ridícula.

S’ha de matissar que el preu de l’hora extraordinària es trobava bloquejat fa vint-i-un anys i què el que ha aconseguit la UGT, després de varies negociacions amb la corporació, és el desbloqueig existent, però mai la quantitat a cobrar per preu hora, cosa que és matèria de negociació col·lectiva motiu pel qual s’haurà d’afrontar en un altre escenari.

Degut a que els pressupostos ja estaven aprovats es va arribar a l’acord d’incrementar a l’any 2018 l’IPC interanual, com a mostra de bona fe.

Gràcies a aquest desbloqueig, el sindicat UGT iniciarà les negociacions amb la Corporació per aconseguir una quantitat adequada del preu hora o un nou complement pels serveis extraordinaris.

El sindicat UGT sempre ha estat i continuarà sent coherent per tal d’aconseguir les millors condicions laborals reals pels seus treballadors.

La prioritat del sindicat UGT és, sempre, obrir un marc de negociació abans de realitzar accions en contra de la Corporació, que al final, repercuteixen en la plantilla i en la ciutadania.

UGT mai es plantejarà un contenciós administratiu sense haver esgotat la via del diàleg i la negociació. De tots es sabut, que un contenciós paralitza qualsevol negociació.

Per acabar UGT com a sindicat responsable insta a una reflexió per tal d’assumir les nostres obligacions com a servidors públics.

Leave a comment