Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Protesta a Lleida contra l’acomiadament per emmalaltir

protesta-lleida-article-52-bonaLa UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han convocat aquest dimecres al matí una concentració davant de les portes de la Subdelegació del Govern a Lleida per exigir posar fi a l’article 52.d de l’Estatut dels Treballadors, el qual justificat l’acomiadament objectiu si el treballador o treballadora falta el 20% o més dies laborables a la feina amb una causa justificada en un període de dos mesos.

“No podem permetre que posar-nos malalts en aquest país ens costi l’acomiadament”, ha apuntat José Luis Aguilà, secretari general de la UGT-Terres de Lleida, “estar malalt és un dret que tenen tots els treballadors i treballadores”. És per això que els dos sindicats han exigit la derogació de la reforma laboral i corregir d’una vegada per totes aquest articulat.

Cal recordar que la direcció d’Atento va acomiadar a principis del mes de novembre la presidenta del comitè d’empresa del seu centre a Lleida, representant de la UGT, fent ús d’aquest article. Una decisió que el mateix sindicat va denunciar com una “claríssima persecució sindical”.

Leave a comment