Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Lleida recupera enguany la tradicional manifestació del Primer de Maig

photo1651150776La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han presentat aquest dijous els actes del Primer de Maig, que recupera enguany, després de tres anys, la tradicional manifestació del Dia Internacional del Treball. Una marxa que sortirà a les dotze del migdia des de la Plaça del Treball i finalitzarà a la Seu Vella, i que porta per títol ‘La solució: Apujar salaris, contenir preus, posar fi a les desigualtats’.

Enguany els parlaments donaran veu a cinc sectors que reflecteixen la situació més complicada de la realitat que vivim: educació, sanitat, jubilats, indústria i comerç/serveis. Seguidament, es durà a terme una ‘perfomance’ sorpresa i els parlaments dels dos secretaris generals d’UGT i CCOO. La jornada festiva finalitzarà amb un vermut popular.

Estem contents de poder tornar a sortir al carrer. El Primer de Maig és una festa reivindicativa que ens permet expressar-nos lliurement pels carrers de la ciutat i acabar aquesta celebració en un lloc tan emblemàtic i important com és la Seu Vella de Lleida”, apunta José Luis Aguilà.

Amb aquest Primer de Maig, UGT i CCOO vol posar de nou Lleida al mapa. La nostra demarcació és la que té els convenis col·lectius més baixos de tota Catalunya, tot i que per contra té unes potencialitats que s’han de posar en valor, com per exemple, la capacitat de sol que disposa i la seva posició geogràfica.

Abans d’acabar, ambdós sindicats han fet una crida a tota la ciutadania per sumar-se a la mobilització d’aquest diumenge a Lleida, ja que mentre hi hagi treballadors que siguin pobres o que perdin la salut a la feina; es mantingui aquesta important crisi de preus, i continuï la temporalitat i la precarietat en els llocs de treball, cal sortir al carrer.

Leave a comment