Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La plantilla de la Policia Local de Cervera denúncia la manca d’efectius, i per tant, la inseguretat a la població

o.moreno_
o.moreno_

La UGT-FeSP de les Terres de Lleida denuncia el malestar del personal de la Policia local de Cervera per la manca d’efectius en el mateix col·lectiu. No obstant, cal destacar que tot i haver de treballar sota mínims, la plantilla ha cobert tots els serveis de manera eficaç i eficient, tot i la pandèmia de la Covid-19.

Aquesta situació s’ha agreujat recentment, ja que avui dia només hi ha sis agents disponibles per cobrir el servei policial les 24 hores del dia, “una situació que arriba després del degoteig de jubilacions i la manca de personal ja existent des de fa molt de temps”, han apuntat des de la UGT-FeSP de les terres de Lleida.

La falta de previsió de la Paeria de Cervera suposa, per primera vegada en aquesta població, la supressió de serveis essencials de la Policia Local de la ciutat, quedant sense servei en diferents dies i trams horaris, amb el detriment que això suposa del servei que es dóna a la ciutadania de la població i la seguretat ciutadana en general. I no sols això; “el més greu d’aquesta situació és la tendència a empitjorar a causa de l’inici del període de vacances, en què els agents disponibles per cobrir el servei minvarà considerablement, fins a un 30% menys, depenent dels períodes”, han afegit.

Cal destacar que el municipi de Cervera és capital de comarca, Vegueria de Ponent, cap del partit judicial i seu d’una de les universitats més important del territori.

Leave a comment