Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La plantilla de recollida d’escombraries de la Noguera es planteja convocar vaga en el servei

fcc-netejaEls 15 treballadors i treballadores de recollida de la brossa de la comarca de la Noguera tenen previst convocar una vaga els dies 7 i 8 de novembre, si l’empresa Fomento de Construcciones y Contratas no signa un conveni col·lectiu digne i se’ls millora el salari. Una decisió que afectaria el servei de tota la comarca.

En un principi, aquesta aturada estava prevista a partir d’aquest mateix dijous, dia 31 d’octubre, i fins al dilluns, 4 de novembre, tot i que finalment els mateixos afectats han decidit desconvocar-la després que l’empresa s’hagi mostrat disposada a negociar amb els treballadors. És per això que aquests han donat una última oportunitat a FCC desconvocant la primera vaga.

“L’origen del problema és que l’adjudicació de la contracta té el preu tancat i això dificulta la seva revisió salarial”, explica Bea Bonilla, secretària general de la UGT-FeSP de les Terres de Lleida. I afegeix: “Fa més de sis mesos que negociem millores salarials però no ha estat fins ara que l’empresa ha adquirit el compromís de millorar la situació”.

A partir d’aquest dilluns s’esperen noves sessions de negociació entre l’empresa FCC i els treballadors per concretar la proposta econòmica.

Leave a comment