Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

1 de Maig: per una ocupació de qualitat, increments salarials i per unes pensiones dignes

Els secretaris generals de la UGT i CCOO de Lleida, José Luis Aguilà i Cristina Rodríguez, respectivament, han presentat avui el proper 1 de Maig a Lleida fent una crida a la participació per tal de donar resposta a l’allau de reivindicacions latents avui, tant laborals com socials.

IMG_3675

Aguilà ha recordat que Lleida continua generant llocs de treball temporals i estacionals i que la precarietat laboral s’ha enquistat ja i, per tant, cal acabar amb aquesta pràctica. Ha recordat que, mentre hi ha empreses que han recuperat beneficis, els salaris no s’han tocat i cal “una pujada d’aquests”. També ha insistit en la dificultat que tenen avui joves i majors de 45 anys per trobar feina estable. I, pel que fa a la realitat lleidatana, ha insistit en acabar amb la pràctica de les empreses multiserveis i/o cooperatives que contracten a falsos autònoms. En conclusió, cal sortir el proper 1 de Maig al carrer a Lleida per molts motius, també socials i contra la corrupció política.

La manifestació sortirà el dilluns dia 1 de Maig a les 12 h des de la Plaça del Treball a Lleida fins a arribar a la Avinguda Francesc Macià, on tindran lloc els parlaments.

A la roda de premsa també han assistit la secretària d’Organització de la UGT a Lleida, Demelsa, Mateos, i el secretari d’Organització de CCOO a Lleida, Carlos Asensio.

Leave a comment