Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Participació a la Manifestació del dia 11

Us informem que, a més a més dels actes de Lleida amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya en els quals participarà la UGT-Terres de Lleida (ja us confirmarem l’horari) també, per la gent que vulgui anar a la Manifestació de Barcelona, el bloc social de la Plataforma Prou Retallades, serà als trams 57 i 58, entre Plaça Universitat i Rambla Catalunya.

senyrera

A CONTINUACIÓ US REPRODUÏM EL COMUNICAT DE LA UGT PER A LA PARTICIPACIÓ A L’ONZE DE SETEMBRE.

Les organitzacions sindicals, associacions veïnals i entitats agrupades en la campanya “Per una Catalunya Social”, continuadora de les mobilitzacions dutes a terme com a Plataforma “Prou Retallades”, hem acordat participar activament en les accions reivindicatives que, el proper 11 de Setembre, es realitzaran a tot Catalunya a favor del dret a decidir i de la convocatòria de la consulta ciutadana del 9-N.

Així mateix, hem acordat fer visible la nostra presència afirmant que decidir és democràcia i reiterant, alhora, la nostra ferma defensa dels drets socials i la nostra oposició a les polítiques regressives que els soscaven i empobreixen la població. Ni la democràcia es redueix a votar cada quatre anys, ni el dret a decidir es pot limitar a determinats aspectes de la vida política, sinó que ha d’abastar totes les qüestions que afecten la ciutadania. I, de manera especial enmig de la crisi que estem patint, tot allò relatiu als drets i protecció social que, per nosaltres, són indestriables d’un veritable projecte nacional democràtic.

 

Leave a comment