Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Nova concentració per a la millora de salaris dels lleidatans

La UGT-Terres de Lleida i CCOO de Lleida van protagonitzar ahir una nova concentració davant la seu de la PIMEC de Lleida per exigir la millora dels salaris i el desbloqueig de la negociació col·lectiva. Es tracta d’una mesura més de les ja iniciades el mes de desembre i que també es van repetir al febrer: #Alcarrer23M per exemplificar davant patronals la situació de precarietat que treballadors de molts sectors travessen avui.

La secretària d’Organització, Demelsa Mateos, ha afirmat que els sindicats exigeixen millores salarials que es traduirien amb pujades de l’1,8 i del 3,1, depenent dels sectors. “Si amb la crisi els treballadors vam patir les conseqüències juntament amb les empreses, doncs ara, que algunes d’aquestes comencen a remuntar cal que també es notin millores en les plantilles”, ha dit.

IMG_2877

La UGT-Terres de Lleida continua exigint la derogació de la reforma laboral del 2012, que ha comportat figures precàries com la de les falses cooperatives i la de les empreses multiserveis.

Els sindicats continuaran amb noves mobilitzacions per tal de continuar exigint aquestes demandes que consideren cabdals avui per a la classe treballadora.

IMG_2872 IMG_2880

Leave a comment