Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

Margarita Pascual, nova secretària general de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida

ugt-congres-fesmc-1La Federació de Serveis, Mobilitat i Consum de la UGT-Terres de Lleida ha celebrat avui divendres el seu primer congrés ordinari, en el qual s’ha escollit per unanimitat a Margarita Pascual, com a nova secretària general de la UGT-FeSMC de les Terres de Lleida, en substitució de Joan Castro, que va morir fa set mesos víctima d’un càncer.

Margarita Pascual estarà acompanyada en la nova Comissió Executiva per Carme Valls, secretària d’Organització i Administració; Isabel Rodríguez, secretària d’Acció Sindical i Igualtat; Albert Macià, secretari de Salut Laboral; i Vicente Camacho, secretari de Formació.

L’Executiva entrant, formada per membres de diferents sectors, ha explicat que tenen inquietuds molt diferents, però que comparteix un objectiu comú: lluitar per la defensa de tots els treballadors i treballadores. “La pandèmia ha marcat un abans i un després en la nostra manera de fer. Ara ens trobem amb la necessitat de donar respostes ràpides i concises a totes les situacions que se’ns presentin”, ha explicat Margarita Pascual, “això vol dir que cal canviar agilitzar el màxim possible tots els tràmits i adaptar-nos ràpidament a aquesta ‘nova normalitat’”.

ugt-congres-fesmc-2Carlos González, secretari general de la UGT-FeSMC de Catalunya, ha felicitat la nova Comissió Executiva i els ha encoratjat a seguir treballant pels drets de tots els treballadors i treballadores. “Confiem que els diàlegs que estem tenint amb els polítics arribin a bon port, i puguem continuar allargant els ERTO més temps”. I afegeix: “Com a sindicat, no ens podem permetre continuar excloent més gent del mercat de treball”.

Per la seva banda, el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà, també ha felicitat l’Executiva entrant i els ha encoratjat a treballar de valent per defensar els drets de la classe treballadora. “Aquesta Federació engloba sectors molt importants, que són un dels principals motors econòmics de les terres de Lleida. Sé que no abaixaran la guàrdia i estaran a l’altura de les circumstàncies”, ha puntualitzat.

Leave a comment