Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida prepara ja diverses accions pel Primer de Maig

El sindicat UGT prepara ja diverses accions de cara al Primer de Maig. Una jornada que es pretén que sigui molt reivindicativa i que se sumin tots els sectors del món laboral. “Les pensions, la igualtat entre els homes i les dones, l’atur i les diferències salarials són alguns dels grans temes que volem tractar en la jornada reivindicativa de l’1 de maig”, ha explicat el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà.

IMG_7759

I per acotar les diferents accions previstes per aquest dia i definir un programa concret, la UGT-Terres de Lleida ha convocat avui dimarts una assemblea de tots els delegats i delegades, a la Sala Jaume Magre de Lleida. Una trobada que ha servit també per intercanviar opinions i valorar la situació actual que travessa el país.

En l’assemblea de delegats també ha participat Camil Ros, secretari general del sindicat UGT de Catalunya, qui aquests dies visita diversos punts del país per recollir opinions i solucions a les problemàtiques actuals. “Aquests Primer de Maig serà més important que mai. Ens trobem en un moment d’incertesa política, en el qual necessitem sortir al carrer i reivindicar els nostres drets”, ha assegurat Ros.

“Venim d’un 8 de març històric i volem continuar aquesta lluita social”, ha afegit. És per això que Ros ha aprofitat la visita a Lleida per animar a la ciutadania a sumar-se a les diferents protestes convocades, per unir forces i entre tots aconseguir millors salaris, un augment de les pensions i acabar amb les diferències salarials entre homes i dones.

Camil Ros, secretari general de la UGT de Catalunya ha aprofitat l’avinentesa per demanar un govern a Catalunya, que els permeti poder tornar a negociar amb els polítics, per millorar salaris i recuperar drets perduts dels treballadors. En aquest sentit, ha avançat que des del sindicat ja treballen en una mobilització massiva, la data de la qual encara està per concretar, que podria convertir-se en una vaga general.

Leave a comment