Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida preparen una jornada d’aturades i mobilitzacions pel proper 8 de març

La UGT-Terres de Lleida i CCOO Lleida han convocat pel proper dijous, dia 8 de març, diverses aturades i mobilitzacions a la ciutat de Lleida. En aquest sentit, s’insta als treballadors a participar en les aturades de dos hores per torn en els llocs de treball fixades des dels sindicats i a formar part de les dos mobilitzacions convocades a la ciutat. L’objectiu principal d’aquesta vaga és dir prou a la bretxa salarial, als serveis de misèria i a les violències masclistes. Així ho han explicat aquest dilluns al matí els dos sindicats en roda de premsa.

IMG_6775Pel que fa a les protestes, a les 12.00 hores, s’ha convocat una concentració a la Plaça de la Paeria; i a les 18.00 hores, una marxa reivindicativa, organitzada per Marea Lila. Des dels sindicats, s’ha fet una crida a la societat a sumar-se a aquesta mobilització, que busca acabar amb les diferències entre homes i dones i lluita per la igualtat laboral.

“Volem que sigui una vaga recordada sempre”, ha apuntat el secretari general d’UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà. Per la seva Demelsa Mateos, secretària d’organització del sindicat a Lleida, ha animat a tothom, tant homes com dones, a sumar-se a la jornada del 8 de març. “Volem que tothom es sumi a la vaga, tot i ser feminista. Volem que els homes també hi participin i així deixar constància que volen la igualtat”, ha afegit Ramon Moreno, secretari general de la FETE-UGT de Lleida.

Leave a comment