Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-Terres de Lleida fa una crida a sortir al carrer el proper 1 de Maig

IMG_2094S’acosta un nou 1 de Maig i la situació per a molts treballadors i treballadores continua igual, o inclús pitjor, que l’any anterior. Una situació insostenible per al sindicat UGT-Terres de Lleida. És per això, que el lema de la mobilització del Primer de Maig d’enguany, organitzada conjuntament amb CCOO, porta per lema ‘+ drets, + igualtat, + cohesió. Primer les persones!’.

La mobilització tindrà lloc aquest dimecres a partir de les 12.00 hores. Tot i que enguany comptarà amb un nou recorregut: Sortirà de la Plaça del Treball, seguirà per Prat de la Riba; Plaça de Ricard Vinyes, Avinguda de Balmes; Camp de Mart, fins a finalitzar a la Plaça de Santa Cecília. “Un nou circuit que passarà per davant de la futura seu del sindicat, ubicada a l’antic edifici de l’INSS”, tal i com ha avançat aquest dilluns el secretari general de la UGT-Terres de Lleida, José Luis Aguilà. En acabar la marxa se celebrarà un vermut popular.

Des de la UGT-Terres de Lleida s’ha fet avui una crida principalment a la classe treballadora, però també a la societat en general, a sortir al carrer i reivindicar els seus drets. “És inadmissible que a dia d’avui tinguem treballadors pobres”, ha apuntat Aguilà. I és que segons un estudi publicat recentment per la Universitat de Lleida, un 23% dels lleidatans que treballen són pobres.

La UGT-Terres de Lleida ha programat altres actes per commemorar aquest Primer de Maig. El primer tindrà lloc demà dimarts, amb l’assemblea de delegades i delegats a la Sala Jaume Magre de Lleida, per preparar la jornada de l’1 de Maig i que comptarà amb la participació del secretari general de la UGT de Catalunya, Camil Ros. Ja el mateix dimecres, abans de la mobilització, a les 10h., se celebrarà un homenatge al monòlit de Pablo Iglesias dels Camps Elisis a les persones de la UGT que s’han jubilat enguany i a les persones que fa més de 25 anys que estan afiliades al sindicat a la demarcació de Lleida.

Leave a comment