Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT i CCOO ajornen la vaga prevista al Grupo Jorge després d’aconseguir que la direcció es comprometi a passar tots els treballadors de cooperativa al Règim General i a aplicar-los el conveni del sector

Després de la reunió mantinguda la setmana passada, UGT, CCOO i els representants ad-hoc han decidit ajornar la vaga prevista a partir d’aquest dilluns al Grupo Jorge per iniciar les negociacions amb la direcció de l’empresa per a la resolució del conflicte i es doni compliment als compromisos assumits per l’empresa amb les garanties necessàries per als treballadors i treballadores.

escoxadorEn la reunió, la part social va arrencar a la direcció el compromís de:

  1. Donar oportunitats laborals a aquelles persones que han deixat de prestar els sues serveis a les cooperatives proveïdores del Grupo Jorge en el context del conflicte.
  2. L’empresa es compromet a aportar un pla concret de les mesures de flexibilitat que considera necessàries per tal d’assolir un acord a la propera reunió.
  3. L’empresa es compromet a garantir estabilitat en l’ocupació i a romandre a Catalunya si pot executar el seu Pla d’Inversions.
  4. L’empresa es compromet a la laboralització de les persones treballadores acordant un encaix en el conveni col·lectiu del sector.
  5. L’empresa garantirà els drets com a representants sindicals als treballadors de la comissió ad-hoc.

Leave a comment