Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT-FICA de les Terres de Lleida exigirà a Axparia Trade que readmeti als treballadors acomiadats

industrias_carnicas_UGT_FITAGRepresentants de la UGT-Terres de Lleida s’han reunit aquest dimecres al migdia amb els treballadors i treballadores d’Axparia Trade, societat mercantil creada pel Grupo Jorge, després que l’empresa acomiadés ahir més de 20 treballadors, a només 48 hores de les eleccions sindicals, convocades per aquest dijous, dia 21 de març.

Antonio Rodríguez, organitzador sindical de la UGT-Terres de Lleida, i Demelsa Mateos, secretària d’Organització del sindicat, s’han desplaçat fins a Mollerussa per reunir-se amb els empleats, valorar la situació i oferir-los el suport del sindicat per solucionar aquest problema.

La UGT-FICA de les Terres de Lleida ha emplaçat als treballadors afectats per l’acomiadament a una nova trobada la propera setmana, en la qual s’explicarà personalment a cadascun dels treballadors el procediment a seguir. No obstant això, el sindicat ja ha avançat que exigirà al nou comitè d’empresa que reclami la readmissió dels treballadors, o que almenys aquests tinguin prioritat en el moment que s’hagi de contractar gent.

Leave a comment