Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya lamenta profundament la mort de Manuel Rives, delegat de Delphi que viatjava a l’avió de Germanwing i de la resta de viatgers i tripulació del vol

La UGT de Catalunya lamenta profundament la mort de Manuel Rives Salinas, delegat del nostre sindicat a l’empresa Delphi de Sant Cugat del Vallès (Vallès Occidental), i de Rogelio Oficialdegui, director de Recursos Humans de la mateixa planta, que volaven en l’avió de Germanwings sinistrat aquest matí quan feia la ruta Barcelona – Düsseldorf. Ambdós s’hi dirigien per participar en una reunió del comitè d’empresa europeu de Delphi que se celebrava en una ciutat propera a Düsseldorf.

Crespó

La UGT de Catalunya vol transmetre el seu condol als familiars i amics de totes i cadascuna de les víctimes d’aquest tràgic accident.

En solidaritat amb totes elles, els treballadors i les treballadores de la UGT de Catalunya es concentraran avui a les 11 hores davant la porta de la seu del sindicat (Rambla del Raval, 29-35), amb el secretari general de la UGT Josep M. Àlvarez al capdavant, coincidint amb les concentracions previstes a les diferents plantes de Delphi arreu de l’Estat (Sant Cugat del Vallès, Sant Vicenç dels Horts, Pamplona I Belchite).

 

Leave a comment