Scroll Top
logo_ugt
Avinguda de Tortosa, 6 – 25005 – Lleida
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors

La UGT de Catalunya es reafirma en el seu compromís amb el dret a decidir

La posició sobirana de la UGT de Catalunya s’expressa en el manifest per a les eleccions el 27S que s’ha aprovat i fet públic avui en la reunió del Secretariat Nacional i que destaca la importància d’abordar aquestes eleccions amb propostes que aportin solucions als principals reptes socials i econòmics que té el nostre país.

logo-27s1

La posició de la UGT de Catalunya en relació a la situació entre Catalunya i Espanya està expressada en el mateix manifest: “Exigim que més enllà de discussions numantines, es faci un debat serè sobre el model de país que volem. Catalunya ha de ser el que decideixen lliurement els seus ciutadans i ciutadanes. El dret a decidir s’ha constituït com un dret de primera magnitud. Ni renunciable ni negociable, ja que recull el valor fonamental que el sindicalisme sempre ha defensat la democràcia”.

En aquest sentit, valorem de manera positiva les paraules del secretari general de la UGT, Cándido Méndez, quan diu que aquesta situació s’ha de resoldre a través de mecanismes de participació democràtica en referència al dret de decidir dels ciutadans i ciutadanes”.

Leave a comment